Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-06@11:49:14 GMT

اکباتان ایده‌آل‌ترین شهرک تهران برای سکونت است

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۴۴۸۷۰۴

اکباتان ایده‌آل‌ترین شهرک تهران برای سکونت است

شهرک اکباتان برای کسانی که با آن آشنا نیستند از بیرون به ظاهر تنها یک شهرک معمولی با ساختمان‌های بتنی خاکستری رنگ و قدیمی است؛ اما آشنایان و ساکنان آن می‌دانند که جریان حیات در این شهرک قدیمی بیشتر از هر شهرک دیگری در تهران جاری است.

به گزارش ویرلن، داخل مجتمع‌های به ظاهر معمولی و دلگیر اکباتان واحدهای مسکونی شیک، دوبلکس با متراژ بالا و بسیار خوش ساخت قرار دارند که نظیر ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بدون اغراق اگر در اکباتان سکونت داشته باشید، می‌توانید به راحتی تمام نیازهای روزمره خودتان را در همین شهرک برطرف کنید و  شاید بعدا سکونت در محله‌ی دیگری برای شما سخت شود؛ زیرا هر چه بخواهید در چند قدمی شما قرار دارد.

از خرید روزمره گرفته تا کلاس‌های آموزشی، سینما، شعب بانک‌های مختلف، بیمارستان، ورزشگاه، آرایشگاه و...؛ همه و همه در شهرک اکباتان در دسترس هستند. تمام این عوامل باعث می‌شوند که خرید خانه در اکباتان انتخابی ایده‌آل باشد. این شهرک غربی  به اتوبان لشکری، اتوبان کرج و ستاری دسترسی دارد و یک مترو نیز از آن می‌گذرد.

اکباتان ۳۰۰ سال عمر مفید دارد

نام محله خوش‌نام اکباتان در جریان آخرین زلزله تهران و داغ شدن بحث مقاومت خانه‌ها بیشتر بر سر زبان‌ها افتاد. ساختمان‌های اکباتان با وجود قدیمی بودن (نیم قرن از ساخت فاز یک می‌گذرد) به استحکام و مقاومت زیاد مشهور هستند؛ در نتیجه قیمت خرید و رهن و اجاره آپارتمان در اکباتان بیشتر از قبل شد. این ساختمان‌ها در برابر زلزله تا ۹ ریشتر مقاوم هستند.  عمر مفید ساختمان‌های اکباتان ۳۰۰ سال تخمیل زده شده است؛ یعنی اگر فردی در اکباتان خانه‌ای خریده باشد، خودش و چند نسل بعدش نیز می‌توانند در آن زندگی کنند. این اعداد یعنی افت قیمت آپارتمان در اکباتان بسیار کم است. البته مشاوران املاک منطقه برای خانه‌های نوساز شهرک اکباتان که حدود ۳۰ سال از عمرشان می‌گذرد، عمر ۱۰۰ ساله را پیش‌بینی می‌کنند.

تفاوت فازهای شهرک اکباتان

شهرک اکباتان در مجموع سه فاز دارد. فاز دو شلوغ‌ترین بخش اکباتان است و آپارتمان‌های دوبلکس اکباتان نیز در فاز دو قرار دارند؛ بعلاوه که برخلاف دیگر فازها، تمام آپارتمان‌های این فاز پارکینگ و انباری هم دارند. با توجه به این توضیحات بدیهی است که قیمت اجاره آپارتمان در اکباتان در فاز دو بیشتر از فازهای دیگر است. آپارتمان‌هایی که در فاز یک و سه هستند، سند رسمی دارند؛ اما برخی واحدهای فاز دو سند رسمی ندارند. اگر قصد خرید خانه در اکباتان را دارید به موضوع سند رسمی دقت بسیار داشته باشید. فضای داخلی بیشتر آپارتمان‌های اکباتان بازسازی شده است. فاز ۳  نیز به عنوان جدیدترین فاز شهرک اکباتان در سال ۱۳۷۰ به بهره‌برداری رسید. در فاز ۱ و ۳  انواع مختلف ساختمان‌ها با حروف لاتین مشخص می‌شوند. برای مثال آپارتمان‌های ۴ خوابه با حرف C و ۴خوابه‌ها با توجه به متراژشان به متراژشان با حروف A، B و D نام گذاری شده‌اند. البته این نام‌گذاری‌ها در تمام بلوک‌ها رعایت نشده‌ است.

اتمسفر شهرک اکباتان و ساکنان آن

سال‌ها است که اکباتان به عنوان محله‌ای مرفه نشین معروف است. اولین ساکنان شهرک کارمندان دولتی بودند که سطح سواد آنها از متوسط جامعه بالاتر بود، همین زمینه باعث شد تا سطح رفتاری ساکنان از آن زمان تا کنون مدرن باقی بماند و ساکنان تقریبا یک دست باشند. هنرمندان و افراد مشهور زیادی در اکباتان سکونت داشته‌اند. بیشتر اهالی اهل هنر هستند. حیوانات در این شهرک مورد توجه هستند و بیشتر ساکنان با گربه‌ها با مهربانی رفتار می‌کنند. هر بلوک یک هیئت مدیره دارد و یک هیئت مدیره مرکزی هم روی تمام بلوک‌ها نظارت دارد تا به همه مسائل به درستی رسیدگی شود.

منبع: فرارو

کلیدواژه: اکباتان تهران مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۴۸۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتصال شبکه بانکی به سامانه املاک و اسکان عملیاتی خواهد شد

آخرین آمار رسمی در مورد خانه‌های خالی مربوط به سر شماری نفوس و مسکن سال ۱۳۹۵ است که بر اساس این بررسی ۲.۵ میلیون خانه خالی شناسایی شده است.

خانه‌های خالی که شاخص آن در کشور ما  از دنیا بیشتر است و در این راستا نوروزی مدیر کل دفتر اقتصاد و مسکن وزارت و راه و شهرسازی در آبان سال گذشته گفته بود: شاخص خانه خالی در همه کشور‌های دنیا ۵ درصد است، این رقم برای ایران حدود ۱۰ درصد یعنی ۵ درصد بیشتر از میانگین دنیا و معادل حدود ۱.۲ میلیون خانه خالی است.

از سوی دیگر طبق گزارشات مرکز پژوهش‌های مجلس احتکار مسکن باعث سرمایه‌ای شدن خانه‌ها و رشد قیمت اجاره شده است؛ برای همین هم مجلس جهت شناسایی خانه‌های خالی مصوب کرد مردم اطلاعات خانه‌های خود را در سامانه املاک و اسکان ثبت کنند تا این سامانه مرجع اطلاعاتی سکونت افراد شود و در نهایت سامانه املاک و اسکان از فروردین سال ۱۴۰۰ راه اندازی شد.

در ادامه هم اقبال شاکری عضو کمیسیون عمران مجلس اعلام کرده بود: شناسایی خانه‌های خالی از طریق ثبت نام در سامانه املاک و اسکان، نقش بسیار موثری در بهبود وضعیت بازار مسکن دارد و باعث می‌شود که بخش عمده‌ای از مشکلات در حوزه مسکن به ویژه بازار اجاره کنترل شود.

او ادامه داد: دولت باید با همکاری تمامی دستگاه‌ها هرچه سریع‌تر این موضوع را پیگیری و دنبال کند تا از این طریق بتوانیم سوداگران و دلالان را حذف کنیم و از سوی دیگر عرضه این واحد‌ها به بازار مسکن، می‌تواند بخش زیادی از مشکلات مسکن را در کشور برطرف کند.

در نهایت دولت هم حمایت خود از این مصوبه را اعلام کرد و و بر این اساس تیر ۱۴۰۱ معاون اول رئیس جمهور در نامه‌ای به دستگاه‌ها ابلاغ کرد ارائه خدمات به افراد بدون کد یکتا سامانه املاک و اسکان ممنوع است.


بر اساس قانون ۱۵ دستگاه باید به سامانه املاک و اسکان متصل شوند که به جزء سازمان آموزش و پروش به تازگی بانک مرکزی هم خبر از اقدامات خود برای پیوستن شبکه بانکی به این سامانه داده است و در این راستا آمنه نادعلی‌زاده، مدیر اداره توسعه و تدوین مقررات نظام‌های پرداخت بانک مرکزی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: بر اساس بند ۷ تبصره ۸ ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیات‌های مستقیم مصوب سال ۹۹ افراد باید محل سکونت خود را به سامانه املاک و اسکان اظهار کنند بر این اساس این سامانه امکانی را فراهم کرده که عموم مردم می‌توانند با مراجعه به سایت اطلاعات سکونت خود را ارائه کنند.

این مقام مسئول در ادامه بیان کرد: در همین قانون قید شده که اگر فردی محل سکونت خود را اعلام نکرد از دریافت برخی خدمات از جمله خدمات بانکی محروم شود یعنی اگر بناست خدمت بانکی ارائه دهیم بایستی محل سکونت و اظهار محل سکونت فرد در سامانه املاک و اسکان را مد نظر قرار دهیم.

بزودی صدور دسته چک منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان خواهد شد

نادعلی‌زاده افزود: در بانک مرکزی بناست به شکل پایلوت در خصوص دست چک این موضوع بررسی لحاظ شود یعنی هنگامی که مشتری مراجعه و می‌خواهد دست چک دریافت کند اطلاعات آن در سامانه املاک و اسکان بررسی که خود اظهار کرده است یا خیر؟ حالا با نظر داشت این موضوع دست چک به فرد اعطا خواهد شد این طرحی است که به شکل پایلوت پیگیری می‌شود و در گام‌های بعدی هم می‌تواند سایر خدمات بانکی از جمله افتتاح حساب هم محدودتر شود.

او در نهایت می‌گوید: اجرای این طرح خیلی زمان دوری نخواهد بود باید از لحاظ زیرساختی یکسری اقدامات فنی صورت گیرد و این اقدامات فنی تکمیل شود تا بتوانیم کار را اجرایی کنیم در وحله نخست سیستم بانکی باید بتواند با سامانه املاک و اسکان ارتباط بگیرد که ما زیرساخت‌های مربوطه را آماده کردیم و منتظر هستیم اطلاعات به ما تحویل داده شود تا گام اجرایی برداشته شود ولی در نهایت در برنامه‌های بانک مرکزی است که این موضوع در فصل بهار اجرایی شود.

در همین راستا مهران محرمیان معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی هم به رسانه ملی گفت: بزودی برای ثبت کارت‌های بانکی در شاپرک نیز هشداری مبنی بر لزوم ثبت اطلاعات سکونتی در سامانه املاک و اسکان ارائه می‌شود.

۱۷ دی ماه سال گذشته بود که هادی عباسی معاون مسکن و ساختمان وزیر راه وشهرسازی اعلام کرد: مطالعات طرح جامع در خصوص مسکن انجام شده است که طبق ارزیابی‌های صورت گرفته ۶ میلیون خانواده مستاجر در کشور داریم و تا ۱۰ سال آینده ۱۲ میلیون زوج جوان در کشور وجود دارد که نیازمند مسکن هستند و ممکن است همین امر تعداد مستاجران در کشور را هم افزایش دهد.

 به گفته مسئولان، شناسایی خانه‌های خالی با کمک دستگاه‌ها اقدامی است که می‌تواند در مدیریت بازار اجاره مسکن موثر واقع شود بنابر این باید تمام دستگاه‌ها در این مسیر گام بردارند و در نهایت باید منتظر ماند و دید اتصال شبکه بانکی به سامانه املاک و اسکان به‌عنوان یکی از دستگاه‌هایی که قانون آن را موظف کرده به سامانه متصل شود سرانجام عملیاتی خواهد شد؟ باشگاه خبرنگاران جوان پیگیر این موضوع خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • روند تعویض شناسنامه در استان بوشهر تسریع می‌شود
  • عکس‌| برخورد گرم علی دایی با اهالی اکباتان؛ ذوق‌زدگی یک کودک از دیدار با شهریار
  • اتصال شبکه بانکی به سامانه املاک و اسکان عملیاتی خواهد شد
  • ایده‌هایی جذاب برای دکوراسیون خانه‌های کوچک
  • خانه‌ای به قیمت 15 آپارتمان در تهران! امباپه عمارت مجلل راموس را در مادرید خرید (+عکس)
  • برای خرید میکروآپارتمان در شهر تهران چقدر باید هزینه کرد؟
  • سد اکباتان همدان در آستانه سر ریز شدن + فیلم | حجم ورودی آب به سد را ببینید
  • نرخ خرید در بازار مسکن؛ قطب سرمایه گذاری ملک در منطقه ۲۰ تهران
  • این مناطق تهران خانه‌های ارزان‌قیمت دارند
  • این مناطق تهران خانه‌های ارزان‌قیمت دارند + جدول